I-Experts gaat van start

I-Experts gaat van start

Na weken van voorbereiden, onderhandelen, contracten ondertekenen etc. zijn wij van start gegaan met ons nieuwe bedrijf, genaamd I-Experts B.V. Ons kantoor is gevestigd in het Color Business Center te Apeldoorn.

Even voorstellen: wij zijn Meindert Jan Waardenburg en Fabian de Bruijn en zijn vanaf september 2016 verenigd als partners. Wij hebben ontzettend veel zin om dagelijks aan de slag te gaan met IT-oplossingen en ons bezig te houden met toffe projecten.

Beiden hebben al jarenlange ervaring op het gebied van ondernemerschap en IT. Nu is het tijd om krachten, ervaringen en kennis te bundelen. Samen kun je inmiddels drie keer zo veel als alleen. I-Experts houdt zich vooral bezig met Microsoft technologieën en maatwerk oplossingen voor bedrijven. Wij streven naar een prettige en overzichtelijke digitale werkomgeving voor bedrijven. Deze werkomgeving past perfect bij het nieuwe werken. Werken waar en wanneer je wilt mét de juiste gegevens gemakkelijk tot je beschikking is iets wat wij graag nastreven.

Nieuwsgierig? Neem dan direct contact met ons op, de koffie staat klaar!