Onze eerste medewerker

Onze eerste medewerker

Nog maar net geïnstalleerd in ons nieuwe kantoor, en meteen al een extra bureau aangeschoven voor onze eerste medewerker! Een heugelijk moment om te vieren met een taartje en een bak koffie.

Even voorstellen: Marijn Siero (33 jaar) is onlangs begonnen als SharePoint en .Net specialist bij I-Experts. In het verleden heeft Marijn ruimschootse ervaring opgedaan met Microsoft producten bij verschillende bedrijven. Buiten zijn werk mag Marijn graag pianospelen, paardrijden, tennissen en wintersporten.

Binnen zijn functie als SharePoint en .NET specialist zal Marijn vooral bezig zijn met het opzetten van SharePoint-omgevingen, het begeleiden van medewerkers in de adoptiefase en het onderhouden en beheren van portals. Daarnaast zorgt Marijn voor een professionele werkomgeving passend bij uw bedrijf. “Mijn passie voor IT bestaat uit adviseren, begeleiden en het bieden van maatwerk oplossingen in samenspraak met mijn opdrachtgevers en relaties. Op deze manier kan ik een zo goed mogelijke oplossing bieden die het beste bij een bedrijf past”.
Wij zijn hard opzoek naar nog meer gemotiveerde specialisten op het gebied van SharePoint, Office 365 en .NET.

Heb jij alle Microsoft producten goed in de vingers en lijkt het je leuk om mee te groeien met een start-up? Stuur dan een open sollicitatie of bekijk de vacatures op onze website.

Wil je meer weten over Marijn? Neem dan direct contact met ons op, de koffie staat klaar!