I-Experts wordt partner van Valo Intranet

I-Experts wordt partner van Valo Intranet

I-Experts is er trots op samen te werken met Valo voor het leveren van hun “Valo Intranet” oplossing die over de hele wereld wordt gebruikt.

We weten dat intranetoplossingen eenvoudig moeten zijn, ze moeten aantrekkelijk zijn om te werken wanneer je ze nodig hebt, en zouden je juiste informatie moeten geven – maar meestal zijn ze dat niet. We weten dat Microsoft het beste biedt voor productiviteitstools en -services met Office 365, maar het is vaak te moeilijk. Het intranet van Valo is een bekroond product voor Office 365, dat echt ingaat op ‘gemakkelijk zijn’ en ‘geweldige ervaring’.

I-Experts heeft ervoor gekozen om samen te werken om een enorme stap voorwaarts te zetten naar bewezen communicatie- en samenwerkingsoplossingen voor uw bedrijf: Valo Intranet. Een werkelijk prachtige ervaring die eigenlijk snel en gemakkelijk van start kan gaan!

Bent u inmiddels nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die Valo Intranet voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan eens contact met ons op of kom langs voor een demo.