I-Experts behaalt Microsoft Gold Partner status

I-Experts behaalt Microsoft Gold Partner status

I-Experts mag zich sinds vandaag Microsoft Gold Partner noemen voor de competentie Cloud Productivity. We zijn enorm trots op dit resultaat wat we samen met ons team bereikt hebben. Hiermee toont I-Experts aan dat we over de knowhow, visie en strategie beschikken om Microsoft Cloud oplossingen aan onze klanten te kunnen aanbieden.

Met deze kennis zorgen we ervoor dat jouw organisatie nog meer uit het product kan halen. Samen gaan wij voor succes! Ons motto is niet voor niets: #ExpertsTogether.

Microsoft Partners moeten aan een aantal strenge eisen voldoen om de Gold status te behalen van de competentie Cloud Productivity. Deze omvatten het aantal door Microsoft gecertificeerde medewerkers, de schaal van onze Office 365-projecten en het jaarlijkse aantal Office 365 licenties afgenomen door onze klanten. I-Experts heeft aan al deze vereisten voldaan om de Gold Partner status te verkrijgen. Dit brengt ons een stap dichter bij Microsoft om zo onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Natuurlijk betekent dit niet dat wij nu stoppen met innoveren en verbeteren. Het team van I-Experts gaat door om, naast het bedenken van slimme oplossingen, op nog meer competenties de Gold Partner status te behalen. Zo kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn en samen gaan voor succes!

Wil je weten wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek!