Ik ben IT manager

Als IT Manager heb je continu verschillende belangen te behartigen. Zowel binnen als buiten je organisatie zijn er vele stakeholders die elk op een ander niveau service of oplossingen van je verlangen. De keuzes die je maakt hebben verstrekkende gevolgen voor alle betrokkenen, dus wil je er zeker van zijn dat deze juiste zijn. Zeker nu de mogelijkheden binnen digitale werkplekken continu verbeteren en de ontwikkelingen elkaar snel opvolgen, wil je een ICT landschap inrichten en beheren zodat de organisatie soepel kan inspelen op veranderingen.

De digitale werkplek is een must

Het inrichten van een digitale werkplek is het startpunt van een solide basis waar flexibiliteit een grote rol speelt. Dankzij een goed ingeregelde beveiliging en toegankelijkheid van het digitale werkplek is werken any time / any place mogelijk voor iedereen.

Het inrichten van een digitale werkplek is verbonden met het beschikbaar maken van kennis voor juiste personen op het juiste moment. Deze transitie gaat vaak samen met het inzetten en optimaliseren van verschillende kennisdeling systemen, zoals: SharePoint of Office 365. Voor alle betrokkenen die met de nieuwe werkplek gaan werken gaat het werken in meer of mindere maten veranderen. I-Experts begeleidt deze transitie op een juiste wijze welke passend is voor jouw organisatie. Door gebruik te maken van workshops en trainingen vooraf en nazorg achteraf wordt de transformatie eerder een succes.

Als Microsoft Specialist kennen wij alle producten van Microsoft en kunnen wij adviseren in het maken van de juiste keuzes. Wij weten wat een product kan en niet kan en welke alternatieven er zijn.

Verzekerd zijn van een stabiele en flexibele digitale werkplek

I-Experts staat voor je klaar. Als Microsoft Specialist zijn wij de partner in jouw transitie naar de digitale werkplek, positief, realistisch en toegewijd. Je kunt vertrouwen op een vlekkeloze overgang naar de nieuwe digitale werkplek, zowel op technisch niveau als in het meenemen van de stakeholders in de nieuwe situatie. Men zal zien hoe prettig digitaal samenwerken wordt en dat informatie veilig en betrouwbaar is en blijft.

Voordelen van het samenwerken met I-Experts

  • Realistische oplossing
  • Toekomst vaste werkplek
  • Tevreden stakeholders