Over ons

Sinds 2017 zijn wij, Meindert Jan Waardenburg en Fabian de Bruijn, met trots de onderneming I-Experts gestart. I-Experts is een jong team van energieke en talentvolle professionals die allemaal een enorme passie hebben voor IT. Met een sterke focus op Microsoft Productivity oplossingen en een drive voor het stroomlijnen van samenwerking en kennisdeling binnen en met jouw organisatie. SharePoint en Office 365 hebben legio mogelijkheden om informatie te delen. Binnen, maar zeker ook buiten de eigen organisatie. Denk hierbij aan de samenwerking met ketenpartners, leveranciers en zelfs met klanten. Wij zijn continu op zoek naar wat werkt en wat realistisch is voor jouw organisatie, met veel toewijding en strakke communicatielijnen.

I-Experts investeert graag in langdurige relaties, waardoor wij een gelijkwaardige partner worden in de inrichting en beheer van jouw IT-landschap. Het moderniseren van een werkomgeving is namelijk een ongoing proces waar iedereen binnen de organisatie mee te maken krijgt. Wij begeleiden het gehele proces van techniek tot aan de laatste eindgebruiker. Op deze manier word jij ontzorgd en dragen wij de verantwoordelijkheid voor deze digitale transitie.

“Wij zijn dé specialist op het gebied van digitaal informatie delen en optimaal samenwerken. Door het hebben van een interactieve werkplek zijn jouw medewerkers altijd betrokken en verbonden. En dát vinden wij belangrijk.”

Een digitale werkplek richt je in met I-Experts

Altijd en overal kunnen werken op een veilige manier. Altijd de laatste versie van een document bij de hand hebben. Samenwerken met collega’s, ongeacht waar jij je bevindt. Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar dit alles – en nog veel meer! – ligt binnen handbereik wanneer je kiest voor een digitale werkplek. Binnen I-Experts bieden we een breed scala aan diensten aan, zodat er altijd een oplossing is waarmee jij jouw business een voorsprong geeft ten opzichte van jouw concurrenten. Benieuwd naar de mogelijkheden er voor jouw organisatie?

Neem contact op

Maak kennis met het team

Fabian de Bruijn
Directeur

Binnen I-Experts houd ik me, naast de rol van SharePoint specialist, bezig met techniek en de dagelijkse operatie.

Meindert Jan Waardenburg
Directeur

Binnen I-Experts houd ik me, naast de rol van SharePoint consultant, bezig met sales en de dagelijkse operatie.

Marijn Siero
Marijn Siero
Cloud Developer

Mijn passie voor IT bestaat uit adviseren, begeleiden en het bieden van maatwerk oplossingen in samenspraak met mijn opdrachtgevers en relaties.

Nicolai Lourens
Nicolai Lourens
Cloud Developer

Mijn technische kwaliteiten zijn zeer allround (full-stack) maar mijn focus ligt vooral op Front-end technologie toegepast op platformen zoals bijvoorbeeld SharePoint.

Peter Dijkstra
Peter Dijkstra
Cloud Consultant

Het geeft mij veel voldoening om mijn klanten te helpen met het oplossen van knelpunten in processen, vooral wanneer deze het dagelijkse werk eenvoudiger maakt.

Thijs klein Breteler
Thijs klein Breteler
Technical Cloud Consultant

Het geeft mij veel voldoening om mijn klanten te helpen met het oplossen van functionele vraagstukken en deze te vertalen naar technische oplossingen binnen SharePoint.

Rob Versteeg
Rob Versteeg
Cloud Consultant

Als office 365 consultant begeleid ik klanten naar de moderne werkplek in de breedste zin van het woord. Binnen een project probeer ik met mijn sociaal gedreven karakter het team en de klant te enthousiasmeren.

Joris Boss
Joris Boss
Cloud Developer

Ik vind het leuk om bezig te gaan met nieuwe materie en blijf mijzelf continu ontwikkelen. Hierdoor blijf ik op de hoogte van nieuwe technieken en pak ik het onbekende snel op.

Colin Huisman
Colin Huisman
Cloud Developer

Ik streef altijd naar het opleveren van kwalitatief hoogwaardige en gestructureerde software en ben pas tevreden als de eindgebruiker dat ook is.