Werken bij I-Experts

Wat werken bij ons boeiend houdt

I-Experts is een jonge en professionele organisatie. Wij zien onszelf als een ambitieus bedrijf dat sinds onze oprichting begin 2017 al veel mooie klanten heeft mogen bedienen. Dit doen we voornamelijk vanuit ons eigen netwerk, maar we kijken ook graag buiten de gebaande paden. Onze bedrijfscultuur is wat je mag verwachten van een kleine en jonge organisatie: we organiseren of bezoeken leuke events en gaan informeel met elkaar om. Toch passen we ons naadloos aan naar de cultuur van de opdrachtgever en stellen de wensen van de klant boven alles. Want een tevreden klant is goud waard!

Naast een prettige cultuur zonder hiërarchie, met veel waardering, volop ruimte voor ontwikkeling en innovatie, biedt I-Experts jou natuurlijk nog veel meer. Zo hanteren wij marktconforme salarissen die afhankelijk zijn van je werkervaring en is er de mogelijkheid, indien nodig, voor een leaseauto om je woon-werkverkeer prettiger te maken. Heb jij interesse om jezelf een I-Expert te mogen noemen? Om onder onze vlag klanten tevreden te maken en beter te laten samenwerken? Kijk dan snel naar een van de onderstaande functies of stuur een open sollicitatie.

“Weet jij alles van Microsoft producten, werk jij graag aan uitdagende projecten en ben jij prettig in de omgang? Dan hebben wij wellicht een match! Wij zijn namelijk continu op zoek naar nieuwe collega’s zoals jij!”

Onze vacatures

Wij groeien hard en zijn continu op zoek naar enthousiaste collega’s die zich graag voor de volle 100% inzetten voor onze klanten. Herken jij jezelf in een van de onderstaande vacatures? Solliciteer direct op je nieuwe droomfunctie. Of zijn jouw kwaliteiten zo buitengewoon dat deze niet te vangen zijn binnen een van de functieomschrijvingen? Dan zijn we bijzonder geïnteresseerd in jouw verhaal en cv via een open sollicitatie!

Technisch SharePoint/Office 365 Consultant

 

De techniek van SharePoint heeft geen geheimen voor je. Je richt met het grootste gemak de systemen in, migreert moeiteloos en voert alle benodigde updates uit. Ook draai jij je hand niet om voor maatwerkoplossingen. Ben je klaar om de stap te maken naar een nieuwe organisatie?

Functioneel SharePoint/Office 365 Consultant

 

Jouw kracht zit in het inrichten van de SharePoint-omgeving, zodat men hier graag mee werkt. Je weet precies hoe de hazen lopen en welke processen gevolgd moeten worden. Door hier optimaal gebruik van te maken, richt je een systeem in dat voor iedereen werkbaar wordt. Jij wordt pas echt tevreden wanneer je de grootste scepticus “goh, dat is handig” hoort brommen.

.NET Software Developer

 

Wanneer iemand “nee, dat kan niet in dit systeem” zegt, is dat jouw Bat Signal. Niets is onmogelijk en dat ga jij laten zien. Hoe exotisch de wens van de klant ook lijkt te zijn, jij weet hier een prachtige oplossing voor te verzinnen. Het maakt je niet uit of dit on premise of in de cloud is, jouw krachten werken op elk platform.

Stagiaires

 

Als HBO student zit je barstensvol kennis en ideeën en kan je niet wachten om de markt te bestormen! Dit is precies de mindset die wij vragen van al onze collega’s, ongeacht het aantal jaren werkervaring. Wij staan altijd open voor nieuwe initiatieven, luisteren graag naar jouw input en beantwoorden elke vraag die bij je opkomt. Wil je graag zien hoe het werkende leven van I-Experts eruitziet? Wij wachten op je komst en laten je dit zien.